Välkommen till Fjällexpressen

Maximera din fjällresa genom att bekvämt åka buss till skidorten! 

Semestern börjar redan när du kliver på bussen och du kan tryggt, bekvämt och prisvärt ta dig till destinationen utvilad.

Vi åker från Köpenhamn, Malmö, Göteborg och Stockholm och tar dig till de flesta skidorter i de svenska fjällen.

 

Aktuell information ang. Corona (COVID 19)

Trysils skidområde har stängt med omedelbar verkan pga. kommunala beslut. Beslutet gäller tillsvidare och gör att Fjällexpressen inte kommer att trafikera sträckan till och från Trysil.

Kunder som bokat resa till Trysil kommer att kontaktas av oss och få avboka sin resa kostnadsfritt, med full återbetalning. Man kan också som kund kontakta oss via info@fjallexpressen.se eller ringa 031-7008802 för att avboka sin bussresa.

 

Gällande övriga destinationer:

Vi följer rekommendationer från svenska myndigheter och experter och uppmanar även våra kunder att följa deras rekommendationer och råd.

Gällande övriga skidorter kör Fjällexpressen precis som planerat, då det i nuläget inte finns någon avrådan från Svenska myndigheter. Så länge det inte finns en avrådan gäller ordinarie av- och ombokningsregler. Skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor uppdaterar vi vår information.