Vallåsen & Ulricehamn

 

Vinter är snart på väg och vi uppdaterar informationen här så snart vi vet när respektive anläggning öppnar. Följ oss på Facebook så får du alltid de senaste uppdateringarna!

I Vallåsen kan du njuta av härlig skidåkning. Här finns backar för alla smaker och nivåer. Ta med familjen eller kompisgänget för en heldag i backen!


Utnyttja dagen till max! Hos Vallåsen kan du förboka skidutrustning och liftkort snabbt och enkelt via deras hemsida. När du sedan anländer står utrustning klar att hämtas och det är bara att dra direkt ut i backen! Till Vallåsens hyrsida: http://www.vallasen.se/hyr-eller-kop-utrustning/I Ulricehamn Ski Center kan du njuta av härlig skidåkning för hela familjen. Här finns backar för nya som vana åkare!

Ett tips är att du förbokar skidutrustning och liftkort innan ankomst. Det gör du enkelt via deras hemsida. När du sedan anländer till Ulricehamn Ski Center står utrustningen klar och det är bara att dra direkt till liften. Till Ulricehamns hyrsida: http://www.uc-skidcenter.se/hyr-eller-kop-utrustning/